Min filosofi

GOD ØKONOMI SKABER VÆKST

Regnskab, moms, skat, fradrag, indberetninger, breve fra det offentlige vedr betalinger, penge, bogføring, osv., er emner der kan være meget kedeligt og tidskrævende for mange virksomheder og selskaber, men økonomi er energien der får virksomheden til at løbe rundt, og når virksomheden løber rundt, vil det generere mere energi og fungere som en opadgående spiral.

God økonomi er byggeelementet til at skabe det liv, du ønsker at se i dit firma. Det lægger fundamentet for væksten.

God økonomi er ikke kun ‘at have nok penge’, men at forstå og navigere i kompliceret lovgivning og overholde de rigtige paragraffer. Derved støber man de stolper, der er med til at holde firmaet på rette køl, og generer den omsætning og bundlinje man har visualiseret.

Personligt har jeg altid synes at emnet er super fascinerende, fordi jeg godt kan lide at nørde om tingene. Det kræver nogle gange masser af tålmodighed at sætte sig ind i regler og paragraffer, så man ikke snyder sig selv. Men lidt hjælp, kan man lære at bruge sit regnskab til analyser om fortiden, til at forbedre sin success fremover. Det glæder mig altid når jeg kan formidle den viden jeg har, til at gøre virksomhedens økonomi nemmere, optimere arbejdsgange, og mest af alt — at tingene er snorlige.